Press "Enter" to skip to content

Mălin Bot s-a declarat extrem de revoltat după ce Adrian Năstase s-a aflat printre invitații recepției de Ziua Națională de la Cotroceni

Mălin Bot s-a declarat extrem de revoltat de prezența lui Adrian Năstase, fost prim-ministru al României în perioada 2000-2004, la recepția oferită de către președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale.

Năstase s-a aflat pe lista invitaților în pofida celor două condamnări penale primite. Invitarea sa este determinată de faptul că fostul lider al PSD este membru al Ordinului Național ”Steaua României”.

Redăm mesajul lui Mălin Bot:

“Iohannis nu era obligat în niciun fel să îl invite pe dublul infractor Adrian Năstase.

Mai mult chiar, Societatea Timișoara i-a cerut să-i retragă Ordinul pentru că legea prevede că se pierde distincția dacă survine o condamnare.

Iohannis a ignorat aceastaă cerere.

Nastase nu a mai fost invitat în anii trecuți, deci nu există nicio “obligație” legală, deci e o minciună sfruntată explicația Administrației Prezidențiale.

Prezența lui Nastase la Cotroceni contrazice tot ce a spus Iohannis în campania electorală.

Este ca un act de schizofrenie politică.

Sper că este opera unei cârtițe a mafiei PSD aflată sus de tot în Administrația Prezidențială.

Sper să vedem o demitere pentru acest gest de sfidare la adresa tuturor celor care au votat Iohannis.

Vă invit foarte serios să îi scrieti lui Iohannis pe pagina de Facebook, sau la această adresă de mail birouldepresa@presidency.ro ce părere aveți despre prezența lui Nastase acolo.

Datorează o explicație pentru 6,4 milioane de oameni onești care în niciun caz nu l-au votat că să îl reabiliteze pe Marele Corupt Nastase”, scrie Mălin Bot pe pagina sa de Facebook.