Press "Enter" to skip to content

Marcel Ciolacu: PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată din nou convins, luni, pe pagina sa de Facebook, că românii vor vota masiv candidaţii social-democraţi la alegerile locale din 27 septembrie.

“PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri! Toți candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă așteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condițiilor speciale în care se desfășoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populația să vină în siguranță la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forța PSD!”, notează Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Liderul PSD susține că guvernul PNL “a dat-o deja în bară cu deschiderea școlilor”.

“Toate datele arată că va fi un mare fiasco! Incompetenții din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile și să ia măsuri clare atât pentru desfășurarea activităților școlare, cât și pentru organizarea corectă și în siguranță a alegerilor!”, a mai scris Ciolacu pe rețeaua de socializare.