Press "Enter" to skip to content

Maria Grapini vrea să-i dea lecții de democrație lui Klaus Iohannis: Nu a procedat corect

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a declarat, marţi, că liderul partidului, Viorica Dăncilă, nu ar trebui să meargă la dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis, pentru că s-ar vulnerabiliza, fiind “o întâlnire unde au fost aleşi bob cu bob cei care sunt pro-Iohannis”. De altfel, Grapini a spus că Iohannis “a refuzat românii”. “Domnul Iohannis nu a procedat corect în raport cu cetăţenii şi va pierde cel puţin din încredere şi din imagine”, a afirmat ea.

“Eu spun ca nu a refuzat-o pe doamna Dancila, a refuzat romanii. Foarte multi romani doreau, asa e in democratie, ca in turul doi (…), oamenii pentru a se decide, pentru ca nu au decat doua alternative sau cea de a sta acasa, au dorit dezbatere intre cei doi. Domnul Iohannis nu a procedat corect in raport cu cetatenii si va pierde cel putin din incredere si din imagine”, a declarat Grapini, citata de a1.ro.

Chestionata daca Viorica Dancila ar trebui sa mearga la dezbaterea presedintelui Iohannis, raspunsul sau a fost: “In opinia mea, nu. Principial, eu nu ma duc unde nu sunt invitata, este clar declarata o intalnire inchisa si, in al doilea rand, n-ar avea ce sa faca, nici n-ar castiga puncte, pentru ca se vulnerabilizeaza, se duce intr-o intalnire unde au fost alesi bob cu bob cei care sunt pro-Iohannis”.