Press "Enter" to skip to content

Mario Iorgulescu, primele cuvinte după ce s-a trezit din comă. Ce a spus

Se pare că miracolul și norocul sunt de partea lui Mario Iorgulescu. Starea de sănătatea a fiului președintelui LPF, se îmbunătățește, scrie redactia.ro. Potrivit unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, Mario s-a trezit și a reușit să comunice cu părinții săi.

Mario Iorgulescu își aduce aminte că a făcut accident, însă familia acestuia a căzut de acord să nu-i comunice momentan faptul că în urma accidentului provocat de el, un tânăr de 24 de ani a murit. Mai mult, conform sursei de mai sus, Gino Iorgulescu vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla șocanta veste.

Ce a spus când s-a trezit?

După ce fiul președintelui LPF s-a trezit din comă a recunoscut faptul că-și amintește că a făcut accident, dar atât însă. Impactul a fost atât de mare încât imediat după lovirea violentă, timpul s-a oprit în loc pentru cei implicați în accident.

Părinții lui Mario au căzut de comun acord să nu-l înștiințeze deocamdată de repercursiunile grave ale alcoolului băut fără măsură și a cocainei luate în ziua neagră și să nu-l încarce emoțional cu această informație. S-a decis ca un psiholog să vină să-l consilieze pe tânăr, mai apoi să-i dea vestea tragică.

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Au fost vești contradictorii privind starea lui de sănătate

De aproape zece zile, Mario Iorgulescu se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias din București. Controversatul fiu al șefului LPF se află internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală după ce, în urmă cu două weekenduri, a fost implicat într-un grav accident de circulație, care s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 34 de ani.

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu u fost de la început contradictorii, de la declarațiile unor martori oculari, conform cărora tânărul de 24 de ani ar fi plecat de la locul faptei pe picioarele lui la Salvare până la vești de-a dreptul cutremurătore.

Gino Iorgulescu, cel care i-a cumpărat lui Mario bolidul de 300.000 de euro, îi va aduce un psiholog, ca să-l pregătească pentru aflarea adevărului.

Mario Iorgulescu era beat aproape de comă alcoolică (1.96 la testele de sânge) și drogat cu cocaină când a provocat accidentul mortal.

El riscă de la 1 la 5 ani de închisoare doar pentru faptul că s-a suit beat turtă la volan.

Pe numele său a fost deschis și dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

sursa: stiritv.ro

Lasă un comentariu