Press "Enter" to skip to content

Mircea Badea, despre referendumul lui Klaus Iohannis: Îmi doresc mult să-l facă. Ca să mă pot p**a pe referendumul lui”

Mesajul  publicat pe contul său de Facebook se referea la referendumul privind independența justiției din data de 26 aprilie, ziua alegerilor europarlamentare. „Sper ca mamutul să facă referendumul și să nu se sucească.

Îmi doresc mult să-l facă. Ca să mă pot p**a pe referendumul lui”, a scris prezentatorul de televiziune. Împotriva președintelui este și liderul PSD care a spus: „Am înțeles că Iohannis vrea să intru la pușcărie ca să doarmă mai liniștit. Klaus, poate nu intru, nu te culca pe o ureche”.

Mircea Badea a transmis un mesaj dur către premierul României Viorica Dăncilă

Badea a susțină că singurul lucru pe care îl poate face Guvernul României chiar în următoarele 20 de minute este să scoată GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. „Haideți să vă zic ce poate face Guvernul României fix din acest moment! Dragnea sau Dăncilă pot scoate GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. În următoarele 20 minute se poate întâmpla asta!

GDS-ul trebuie scos de pe lista cu bani publici! Asta trebuie făcut în următoarele minute. Haideți să vedem dacă se întâmplă, deși nu se întâmplă de ani întregi. De pixul vostru depinde GDS, dar nu semnați. De ce nu o faceți? La fel și cu Revista 22. (…) Să nu mai dea ei premii politic-staliniste pe bani publici!”, a zis Mircea Badea.

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.