Press "Enter" to skip to content

Mircea Badea reacție explozivă în cazul de la Târgu Jiu: Fac revoluție în țara asta dacă nu îi bagă pe toți din familia asta la psihiatru forțat

Cazul violențelor de la Târgu Jiu a oripilat o țară întreagă, motiv pentru care mai multe persoane, cunoscute sau nu, au luat atitudine. Una dintre acestea este chiar Mircea Badea.

Realizatorul ”În Gura Presei” cere ca adolescenta și familia ei să ajungă la un spital de psihiatrie, în caz contrar acesta promite că va declanșa o revoluție în România.

”Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei, n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă ea, și văzând declarațiile tatălui și familia ei.

Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri după părerea mea mult mai grave decât COVID.

Stimați telespectatori, eu vă promit că fac revoluție în țara asta dacă nu îi bagă pe toți din familia asta la psihiatru forțat și pe ăia care s-au uitat. Fac revoluție în țara asta”, a declarat Mircea Badea, miercuri seară la Antena3.

Unul dintre cele mai revoltătoare detalii este acela că mama adolescentei care a umilit copila de 13 ani lucrează la Protecția Copilului, lucru neacceptat de prezentator. Acesta dă asigurări că se va ocupa personal de această situație, dacă va afla că femeia va continua să lucreze în acea instituție.

”Dacă aia mai lucrează mâine la Protecția Copilului va fi Revoluție în România, vă promit eu. Nu există limită la ceea ce aș putea să fac în materie de așa ceva.

Tatăl lucrează la Rovinari. (…) A zis că a fost foarte ocupat la serviciu. Păi dacă a fost atât de ocupat la serviciul lui de la Rovinari, atunci poate că serviciul ăsta uite la ce duce. De aia el trebuie să zboare. Dacă nu zboară ăsta până mâine de la Rovinari…atunci bine”, a declarat amenințător prezentatorul de la “În gura presei”.