Press "Enter" to skip to content

Mircea Badea, revoltat după reținerea lui Beuran: Scoateți, bă, filmul!

Mircea Badea a comentat reținerea de către procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită a lui Mircea Beuran.

“Îl cunosc pe medicul Beuran pe mai multe spețe medicale. Nu am decât sentimente de recunoștință și apreciere. Asta din punct de vedere subiectiv, sentimental, dar mă pot obiectiva din punct de vedere mental. Pe pagina de Facebook ale slugilor SRI și DNA am înțeles că există probe. Asta ar fi o premieră… Am mai auzit că există probe (n.r. – și s-a dovedit că oamenii erau nevinovați, fiind achitați). Și la Toni Greblă ziceau că există probe.

Haideți să vedem probele astea… Trompetele SRI și DNA primesc în continuare pe mail mesaje că există probe. Pe bune?! Când ați avut voi vreodată probe?! Îmi aduc aminte că ați zis că aveți probe beton și nu ați avut deloc. (…) Dragi așa-ziși magistrați, probe au fost când Mircea Băsescu spunea că a primit morman de dolari. Alea au fost probe, iar voi stăteați cu fundul mare și gras pe ele până când le-am dat noi public! Alea au fost probe! Scoateți, bă, filmul, dragi trompetiști SRI și DNA, să-l vedem dacă există! Dacă aș putea să-l ajut pe Beuran, l-aș ajuta, dar nu am cu ce, doar să zic ce am spus oricum”, a declarat Mircea Badea.

Lasă un comentariu