Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida a dezvăluit cât va continua telenovela cu Vulpita și Viorel. Antena 1 a primit o amenda de 100.000 lei pentru ca ii difuzează pe cei doi

Mirela Vaida a făcut câteva precizări referitoare la deja celebra telenovelă ai cărei protagoniști sunt Vulpița și Viorel. 

“Este un reality-show nescris. Atat de multe lucruri se intampla de la o zi la alta. Ei doi sunt reali si autentici, sunt niste personaje. Eu le inteleg lipsurile si ii iau asa cum sunt”, a povestit Mirela Vaida.

“Când nu se va mai uita lumea, serialul se va termina”

“Televiziunea este despre oameni. Acesta este un fel de divertisment, dar și un caz social. Dacă cei de acasă se uită în număr foarte mare, serialul continuă. Când nu se va mai uita lumea, eu vă garantez că serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai spus prezentatoarea tv.

Antena 1 a primit o amenda de 100.000 lei pentru ca ii difuzeaza pe cei doi. Articolele invocate au fost cele de “Incalcarea legii in mod grav si repetat (multiple articole privind protectia minorilor si respectarea demnitatii umane)”