Press "Enter" to skip to content

Miting PSD ANULAT. Barna: Dragnea și-a dat seama că e din ce în ce mai nimic. Le este frică, de fapt

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca mitingul urias al PSD anuntat in Bucuresti a fost anulat pentru ca lui Liviu Dragnea ii este frica de cum vor reactiona locuitorii Capitalie, dar si de teama ca PSD nu va reusi sa adune destui sustinatori.

“Aud ca mitingul PSD din Bucuresti nu va mai avea loc. Le este frica, de fapt. Frica de romani, inclusiv de cei pe care ii obliga sa traverseze tara cu autobuzele de partid ca sa stea la cheremul lui Dragnea”, arata Dan Barna pe Facebook intr-o postare intitulata “Dragnea si-a dat seama ca e din ce in ce mai nimic”.

“E bine ca a intrat frica in infractori”, a continuat liderul USR. “In ultimii doi ani nu au aratat niciun respect pentru romani. Tot ce au facut a fost sa apere hotia. Romania si romanii se trezesc. Vine in curand momentul sa plateasca pentru toate nenorocirile din ultimii ani. Pe 26 mai, la vot, incepe”, a incheiat Barna.

Ractia vine dupa ce mitingul PSD de saptamana viitoare, unde Liviu Dragnea intentiona sa aduca 100.000 de oameni imbracati in alb, la Romexpo, a fost anulat.

Explicatia PSD? Toti sunt foarte ocupati in campania electorala si nici nu ar fi vrut sa dea peste cap si mai mult traficul din Bucuresti cu un miting in timpul saptamanii, asa ca se vor rezuma la cel programat pentru duminica, la Targoviste.

Sursa: ziare.com

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.