Press "Enter" to skip to content

Moare Dăncilă de ciudă. Iohannis merge pe jos în Iași și locuitorii iși fac poze cu el în timp ce ea e huiduită

Președintele Klaus Iohannis a vizitat vineri seară Palatul Culturii din Iași și a făcut poze cu mai mulți ieșeni, dar și cu turiștii aflați în zonă, scrie Florin Ghețău pe blogul său jurnalvirtual.ro

El va participa sâmbătă dimineață la un eveniment organizat de PNL. Președintele Klaus Iohannis a ieșit împreună cu soția sa Carmen, în jurul orei 20.15, din hotelul unde cei doi sunt cazați și s-a deplasat pe jos la Palatul Culturii.

În fața Palatului, președintele a făcut poze cu câțiva ieșeni, dar și cu un grup de turiști aflat în zonă.

Cuplul prezidențial a vizitat Turnul cu Ceas de la Palatul Culturii, ghid fiind chiar directorul instituției, Lăcrămioara Stratulat.

Vizita șefului statului la Palatul Culturii a durat jumătate de oră.

Klaus Iohannis a revenit în hotel în jurul orei 21.00.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa sâmbătă la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din regiunea Nord-Est, la reuniune fiind așteptați peste 1.500 de membri și simpatizanți liberali din Moldova.

Este pentru a treia oară în acest an când președintele Klaus Iohannis vine la Iași, după ce în luna ianuarie a oferit orașului titlul de de „Capitală Istorică a României”, iar în luna mai a participat la dezbaterea proiectului „România Educată”.

Lasă un comentariu