Press "Enter" to skip to content

Mocirla din media se extinde. Florentin Pandele își face televiziune

Primaria Voluntari, condusa de Florentin Pandele, sotul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, isi face post de televiziune, proiectul urmand sa fie coordonat de jurnalistii Alex Cautis si Andi Laslau, transmite ziare.com.

Informatia a fost publicata de Pagina de Media, care scriu ca postul de televiziune va fi operat de o companie a Consiliului Local Voluntari – Publivol Creativ, companie condusa, din luna octombrie, de Alex Cautis.

Tot conform sursei citate, sediul viitorului post TV va fi in Casa Presei Libere.

“Va fi un post de televiziune generalist, cu acoperire pe Bucuresti si pe Ilfov si va fi axat pe informare, cu subiecte care sa acopere Capitala si zonele limitrofe. Ceea ce pot spune este ca nu va fi un post orientat pe scandal.

Televiziunea va avea un rol de utilitate publica, pentru Bucuresti si judetul Ilfov”, a declarat Alex Cautis pentru Paginademedia.ro.

Intrebat cine i-a propus proiectul, Cautis a raspuns: “Am avut discutii cu mai multi oameni din Consiliul Local, inclusiv cu Florentin Pandele”.

“Voi avea si emisiunea mea la postul TV. Mi-am asumat intotdeauna pozitiile mele, indiferent cu cine m-am contrazis (…) Am facut presa douazeci de ani avand actionariat privat si am intalnit multe presiuni. Le-am facut fata pana acum, ma bazez pe mine ca voi fi obiectiv si de aici inainte.

As aminti un episod. Am lucrat in trustul lui Sorin Ovidiu Vantu si nu i-am cantat in struna, ba am si plecat de la Academia Catavencu ca sa fac impreuna cu alti colegi revista Kamikaze, concurenta revistei lui Vantu. Cand a iesit din puscarie in urma cu cativa ani Sorin Ovidiu Vantu a dat un singur interviu: mie si revistei Kamikaze. A fost dovada unui soi de respect pe care SOV il are pentru ziaristii corecti”, a mai declarat el, precizand ca urmeaza sa inceapa demersurile la Consiliul National al Audiovizualului pentru obtinerea licentei.

Reamintim ca Alex Cautis era cat pe ce sa candideze la alegerile parlamentare din partea PSD Constanta, dar a fost scos de pe lista. Andi Laslau, cel de-al doilea jurnalist implicat in proiect, a lucrat la Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Nasul TV.