Press "Enter" to skip to content

Motivul sfâșietor pentru care una dintre victimele accidentului din Ialomița a fost înmormântată mai devreme

Viorica Moise, una dintre cele nouă persoane ucise în accidentul din Ialomită,  a fost înmormântată imediat după ce familia a ridicat trupul neînsuflețit de la INML. Motivul este sfâșietor. Ieri, pe 8 octombrie, Viorica ar fi împlinit 50 de ani, iar copiii au refuzat să-și bage mama în groapă chiar de ziua ei. 

Cosmin și Dănuț, băieții Vioricăi, au luat decizia de a-și duce mama la groapă, printre hohote de plâns, cu o zi înainte de ziua ei de naștere. N-au suportat gândul ca femeia să fie înmormântată chiar de ziua ei. Viorica Moise ar fi împlinit 50 de ani.

Zece oameni au murit în tragedia din Ialomița

Viorel Ștefan Ilie avea 43 de ani și era șofer profesionist cu experiență. În noaptea tragediei din Ialomița, se oprise să-și ia o cafea, iar câteva minute mai târziu, avea să intre cu TIR-ul pe care îl conducea într-un microbuz și să omoare nouă oameni. A murit și el. Oboseala n-ar fi motivul pentru care bărbatul a intrat pe contrasens. Polițiștii par să aibă rezultatele tahografului din cabina TIR-ului și urmează să le facă publice.

sursa: a1.ro

Lasă un comentariu