Press "Enter" to skip to content

Nervos că nu este primit înapoi în PNL, Tăriceanu îl atacă pe Rareș Bogdan: Unii sunt paraşutaţi în PNL, ca domnul cu batistuţă la buzunar

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat joi că nu se pune problema unei reveniri a formaţiunii sale în PNL, din cauza diferenţei de viziune. Preşedintele ALDE l-a atacat dur pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, care declarase că va demisiona din PNL dacă Tăriceanu va fi reprimit în partid.

“Nu se pune problema întoarcerii în PNL. PNL s-a dus într-o direcţie conservatoare, cea din PPE, iar noi am spus că trebuie să păstrăm flacăra liberalismului. Vrem să îi reprezentăm pe cei care cred în valorile liberale. La nivelul organizaţiilor, la nivelul oamenilor pe care îi cunosc, că nu îi cunosc pe toţi, că e o generaţie tânără pe care o cunosc foarte puţin, dar sunt unii care păstrează anumite nostalgii, legate de istoria recentă de după ’90, alţii care au venit şi sunt paraşutaţi în PNL, nu ştim pe ce mecanisme, cum e domnul cu batistuţă la buzunar (Rareş Bogdan – n.red.). Fiecare are câte o agendă proprie. Am înţeles că domnul cu batistuţă se visează preşedintele PNL şi premier. E dreptul lui să viseze. Cred că cei din PNL nu sunt atât de naivi, nici atât de încântaţi, încât să nu vadă esenţa acestui personaj”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la TVR, citat de Capital.ro.

Lasă un comentariu