Press "Enter" to skip to content

O bătrânică alungată cu strigăte de pe terasa unui restaurant

Pagina de Facebook Esti din Iasi prezintă o poveste cu omenie și fără omenie. O femeie a fost alungată cu strigăte de pe terasa unui restaurant. Un client a intervenit și a făcut un gest de omenie.

Esti din Iasi: „De obicei când fac fapte bune, nu scriu și nu spun nimănui. Dar acest caz chiar m-a sensibilizat și șocat! Am venit la un restaurant renumit din oraș, unde această bunicută s-a așezat în liniște la o măsută, probabil să se odihnească sau să se ferească puțin de soarele arzător.

Cei de la restaurant, care lucrează aici, au venit, au țipat la ea și au gonit-o! Bătrânica, tot în liniște, probabil rușinată de situația în care se află, se ridică de la masă, își ia gentuță și pleacă.

Automat, am luat foc văzând ce se întâmplă, iar după o discuție aprinsă cu cei de la restaurant, am reușit să aduc bătrânica înapoi, cumparandu-i de mâncare. Stând lângă ea până a terminat de mâncat pentru că, citez “Dacă pleci o să mă gonească iarăsi”… Sunt incă șocat și dezgustat.. încă îmi vine să plâng. Am o slăbiciune pentru bunicuțe, mai ales pentru cele ca ea…

Dacă mai vedeți astfel de batranei, nu ezitați să-i ajutați, vă rog! Nu cer, nu fură ca alții din conducerea țării! Doar așteaptă “o bucățică de pâine”, nimic mai mult. Mulți bătrâni se culcă flămânzi în fiecare zi, nu au bani de medicamente și mor cu zile. Să ne mobilizăm și să fim oameni! Ajutați când aveți posibilitatea! Nu rămâneți indiferenți. Oricum pe politicieni nu-i interesează soarta lor. Doar noi putem să facem ceva pentru ei.

Sărut mâna, mamaie!
✊ Vă rugăm să distribuiți mai departe! ✊
sursa: Georgian Cătălin Hache”

Lasă un comentariu