Press "Enter" to skip to content

O companie românească donează 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame. Pentru spitale, pentru toalete în școli, nimeni

Nicio companie românească nu a propus constituirea unui fond pri care să se elimine fosele septice din școlile din România. 3 copilași au murit din 2012 după ce au căzut în aceste fose. O companie românească a anunțat că va dona 1 milion de euro pentru reconstruirea Catedralei Notre Dame. Respect lor. Nu se găsește nicio companie românească să elimine fosele septice din școli?

Fondatorul UiPath, Daniel Dines, a anunţat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris că în numele startup-ului pe care îl conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstrucţia Catedralei Notre Dame, din capitala Franţei, devastată luni de un incendiu, anunță Adevarul.

„UiPath datorează multe Franţei şi culturii franceze. Este timpul să dăm şi noi ceva înapoi Franţei. În numele UiPath, aş vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame”, spune Daniel Dines la UiPaht Together Paris – se arată într-o postare pe Twitter a companiei, citată de startupcafe.

UiPath este o companie romanească cu sediul în Statele Unite şi Bucureşti şi birouri în şase ţări, specializată în dezvoltarea si vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Roboţii software UiPath sunt programaţi să preia munca de tipul copy-paste a angajaţilor, eliberându-i de sarcinile tranzacţional repetitive care îi solicită inutil”.

Florina Vaipan: „A deschis cineva un cont unde se pot face donații pentru a construi niște toalete decente in măcar una dintre cele 2334 de școli neracordate la rețeaua de apă? Sau măcar pentru a reformá niște wc-uri in așa fel încât să nu se mai înece in c…t copiii? Vreo firma de construcții din România se oferă să facă ceva in sensul ăsta?
Aha”.

Jurnalistul Mircea Marian: „65 de milioane de lei este suma necesară pentru a rezolva problema școlilor cu wc-ul in curte. 65 de milioane de lei! Ca să înțelegeți cât de ridicol de mică e suma, comparați cu pensiile speciale din 2018: circa nouă miliarde de lei. Adică circa 0,75% din aceste pensii.

Abia acum, când a murit un copil, anunță doamna Andronescu că PSD a găsit banii și va rezolva problema. Să vedem. Am mai auzit de zeci de ori această promisiune, iar psd a avut mereu alte priorități. Nu i-a lăsat statul paralel”.

Oana Pellea: „Lor le a ars catedrala…au sarit si au salvat ce au putut. O vor reconstrui…
Noua ne arde TARA si nu facem nimic sa o salvam. Nimic”.

Sursa:romani-buni.info

Lasă un comentariu
943 Shares
Mission News Theme by Compete Themes.