Press "Enter" to skip to content

Olguța Vasilescu, după moartea lui Răzvan Ciobanu: Trebuie să fii inconştient să te urci la volan după folosirea narcoticelor

Purtătorul de cuvânt PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, joi, referitor la moartea lui Răzvan Ciobanu, că “trebuie să fii inconştient să te urci la volan după folosirea narcoticelor” iar dacă legea s-ar aplica, nu ar mai fi acest “flagel”.

„Trebuie să fii inconştient să te urci la volan după folosirea narcoticelor (referindu-se la moartea lui Răzvan Ciobanu – n.r.). Dacă s-ar aplica legislaţia nu cred că ne-am mai confrunta cu acest flagel”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, într-o intervenţie telefonică, joi la Antena 3.

Întrebată de ce nu este combătut fenomenul consumului de droguri, Vasilescu a răspuns: „Asta trebuie să întrebaţi instituţiile abilitate”.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, în contextul morţii lui Răzvan Ciobanu, că România are o capacitate de reacţie şi de mobilizare mai mică faţă de alte state pentru combaterea consumului de droguri. Preşedintele Senatului a adăugat că fenomenul consumului de droguri nu este o temă uşoară, iar politicul nu s-a implicat suficient de mult în această problemă. El a precizat că oamenii politici “evită din instinct” să-şi asocieze numele cu “problematici ale aşa-numitelor grupuri indezirabile social”.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa. Testul rapid a indicat prezenţa de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi suferit de depresie, potrivit apropiaţilor lui.

Peste 100 de persoane, între care şi Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu, avocatul Laura Vicol şi Raluca Bădulescu, s-au prezentat, joi la Cimitirul Progresul din Capitală, unde a fost înmormântat Răzvan Ciobanu.

Sursa: gandul.info

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.