Press "Enter" to skip to content

Olguţa Vasilescu, jigniri adresate ministrului Muncii: Trebuie să fii dus rău cu capul

Olguța Vasilescu a declarat marți seară, la TVR că  „trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor”, după ultimele afirmații ale ministrul muncii, Violeta Alexandru, scrie dcnews.ro.

”Doamna ministru a schimbat șeful de la Casa de Pensii, după ce omul era în spital, bolnav de inimă, și i-a dat public numărul de telefon ca să-l sune toți haștagiștii. A schimbat și secretarul general al Ministerului. A dat afară și cel mai bun angajat din minister, pe salarizare, pe dl  Gibescu, nu există specialist în România de talia domnului Gibescu. Pe acești oameni, noi i-am găsit în minister. Doamna ministru, în luna decembrie, înainte să-și ia concediu, trebuia să facă o ședință, cu toți angajații din Minister, ca să se asigure că sunt bani de plătit pensiile, că au infrastructura. Am văzut-o aseară – n.r. pe Violeta Alexandru, într-un interviu, în care spunea că și băncile tot din cauza PSD. Afirmație halucinantă, trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor.”, a declarat Olguţa Vasilescu, citată de dcnews.ro.

”Pentru cine are cea mai vagă idee despre sistemul de pensii știe că ce spune doamna Alexandru este o prostie” a mai susținut Lia Olguța Vasilescu.

”Pentru asta este plătită, ca să se asigure că sistemul funcționează” a subliniat social-democrata.