Press "Enter" to skip to content

Olguța Vasilescu spune că sunt ”jenanți” polițiștii care au îndrăznit să-i amendeze soțul care gonea cu 125 km/h în localitate!

Olguţa Vasilescu a declarat, luni, că este jenant pentru Poliţia Română să dea pe surse informaţia că i-a fost suspendat permisul de conducere a soțului său, Claudiu Manda pentru că a condus cu viteză. Ea a precizat că era şi ea în maşină şi au plecat mai târziu din Craiova.

În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da aşa e. Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, luni seară la România.

Sursa: psnews.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.