Press "Enter" to skip to content

Plesoianu, reacție violentă. Sugerează că Viorica Dăncilă este proastă: Mult prea rafinată intelectual doamnă Dăncilă

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a scris, luni, pe Facebook, că descrierea făcută discursului său de la congresul PSD de sâmbătă de către liderul PSD Viorica Dăncilă ca fiind „antieuropean” şi „antiamerican” este o „gogomănie” pe care nici criticii lui nu o folosesc.

„Mult prea rafinată intelectual doamnă Dăncilă, cine dacă nu dumneavoastră putea pricepe şi spune că discursul meu de la Congres a fost «antieuropean» şi «antiamerican»!?… Nici măcar cei care mă critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie! Ştiau că s-ar fi plasat singuri în categoria «iremediabil penibili»… Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul că sunteţi… remarcabilă. Se pare că nu «orice om îi e frică» să se facă de râs…P.S. Aţi uitat să ziceţi şi treaba aia cu «ruşii». Ce naiba, doamna Dăncilă, tot eu să vă învăţ? Noii dvs. «consilieri» de… serviciu ce păzesc?”, a scris deputatul social democrat Liviu Pleşoianu, luni, pe Facebook.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, cu referire la acuzaţiile lansate de Liviu Pleşoianu, că nu este condusă de servicii, precizând că şi ea l-ar putea critica pentru discursul antieuropean şi antiamerican de la Congres, pe care Viorica Dăncilă a spus că nu şi-l asumă. Liderul PSD a precizat că l-a lăsat pe Liviu Pleşoianu să candideze pentru conducerea formaţiunii social democrate, deşi nu îndeplinea condiţiile.

Liviu Pleşoianu a fost, la congresul PSD de sâmbătă, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD. El a acuzat-o pe aceasta că s-a dezis de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, şi spune că a “Dăncilă a predat cu arme şi muniţii partidul inclusiv faţă de domnul Klaus Iohannis”.

Sursa: gandul.info

Lasă un comentariu