Press "Enter" to skip to content

Ponta: I-am zis: Bă, Viorica, nu te alege nimeni preşedinte, termina cu prostia asta

Victor Ponta a declarat luni, după ce premierul a susţinut în CEx că PSD va negocia cu toate partidele parlamentare pentru susţinerea guvernului, mai puţin cu Pro România că, de fapt, Viorica Dăncilă l-a căutat pentru a-i cere sprijinul pentru susţinerea Guvernului. În replică, Ponta i-ar fi spus acesteia să termine cu “prostia” candidaturii pentru Cotroceni, că oricum nu o alege nimeni.

Premierul a refuzat însă să renunţe la candiatură, invocând dorinţa CEx-ului care ar vrea-o în cursa pentru suprema demnitate în stat.

“I-am zis:

‘Bă, Viorica, nu te alege nimeni preşedinte, termină cu prostia cu Preşedinţia’. Şi doi, i-am zis ‘termină cu toţi oamenii ăştia din jurul tău’. Eu vreau să votez un candidat de stânga, o să votez Mircea Diaconu. E prostie curată candidatura ei, nu este încăpăţânare, ce ne tot ascundem după cuvinte. Aş fi vrut ca în turul doi, împreună cu Klaus Iohannis, să am un candidat cu care să votez. Aşa, din cauza doamnei Dăncilă, s-ar putea să-l am pe Barna.

(…) Dăncilă mi-a spus că CEX-ul spune că ea trebuie să candideze. Orice întrebare pentru doamna Dăncilă, răspunde că CEX-ul.Dom’le, trebuie să deţină mintea, nu alte părţi ale corpului”, a declarat Ponta, citat de Aktual24.ro

Declaraţiile liderului Pro România vin în condiţiile în care premierul Dăncilă a anunţat, luni seara, după CEx-ul formaţiunii pe care o conduce, că PSD va discuta cu toate partidele pentru susţinere parlamentară şi eventuala cooptare în guvern, mai puţin cu Pro România.

„Vom discuta cu toate celelalte partide, mai puţin cu Pro România. S-a votat în CEx ca Pro România să nu intre la guvernare. (…) Ne bucurăm dacă parlamentari de la Pro România susţin Guvernul dacă ei cred că România are nevoie de stabilitate”, a declarat Dăncilă după şedinţa CEx al PSD.

Sursa: epochtimes-romania.com

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.