Press "Enter" to skip to content

Ponta, umilit de Dăncilă și PSD. Discuții în CEX: Pe Ponta îl știm toți. E lipsit de caracter

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca in sedinta CEX PSD din Parlament marea majoritate a liderilor PSD s-au exprimat impotriva unei intrari Pro Romania in Guvern.

„Am abordat subiectul, marea majoritate a colegilor au decis ca nu este oportuna. Noi avem o alianta puternica cu ALDE si vrem sa continuam pana in 2020. Declaratiile dlui Ponta au nemultumit colegii”, a zis Dancila.

Ea a zis ca a avut o discutie cu Victor Ponta dar ca nu s-a ajuns la o concluzie. „Am lansat această ipoteză de a veni la guvernare (n.r. a Pro România), dar nu s-a soldat cu o soluție, un protocol, pentru venirea la guvernare”, a indicat premierul.

Conform unor stenograme din ședinta CEX, date publicității de Realitatea TV, cei care s-au opus cel mai tare acceptării lui Ponta au fost Lia Olguța Vasilescu și Paul Stănescu.

Viorica Dăncilă: Am vrut reorganizare. Asta presupunea intrarea Pro România la guvernare. Am avut o discuție cu Victor Ponta. Discuția nu a fost cum am vrut, PSD pierdea prea mult. ALDE și Pro România voiau nouă ministere, iar PSD ar fi rămas doar cu 10. Vreau opinia CEX despre o colaborare cu Pro România. Dar ne putem trezi că dacă intră acum la guvernare în toamnă vor să plece. Ce ne facem?

Olguţa Vasilescu: Dăm prea multă atenţie Pro România. Ne fură parlamentari.Şi au făcut 5%.

Paul Stănescu: Pe Ponta îl ştim toţi. E lipsit de caracter.

Sursa: stiripesurse.ro , realitatea.net

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.