Press "Enter" to skip to content

Prezidențiabilul Pandele îi plânge de milă Gabrielei Firea: „Este într-o stare de sănătate CRITICĂ”. Cât de bolnav este, de fapt, primarul Capitalei?

Florentin Pandele a dezvăluit cât de gravă este starea de sănătate a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. El a spus că soția lui are probleme destul de mari și că nu multe persoane care s-ar fi aflat în locul ei ar mai fi mers la locul de muncă în fiecare zi.

Pandele, totul despre situația în care se află Gabriela Firea!

Înainte să plec de acasă Gabi m-a rugat să nu mai vorbesc despre starea ei de sănătate, dar nu pot. De mai bine de 8 luni de zile Gabi se regăsește într-o stare de sănătate destul de critică, destul de critică. L-am rugat și pe Liviu Dragnea să o lase în pace pentru că starea ei de sănătate este destul de gravă. Nu mulți oameni care au boala ei ar merge zilnic la serviciu sau să se întoarcă la muncă la o săptămână după ce a ieșit din spital.

Îi anunț pe toți cei care au temeri legate de Gabriela Firea că sunt șanse foarte mici să candideze la prezidențiale. Ea are problemele de sănătate și nu dorește să candideze. Ei au încercat să o distrugă, nu au încercat să o construiască ca pe un candidat, pentru că dacă asta doreau vă garantez că Gabi Firea avea șanse foarte mari să câștige prezidențialele”, a declarat Pandele, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.