Press "Enter" to skip to content

Promisiunea familiei Iorgulescu pentru copiii tânărului mort în accidentul provocat de fiul preşedintelui LPF

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia tânărului de 24 de ani ucis în accidentul rutier provocat de fiul șefului LPF, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

Președintele LPF a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că își ia angajamentul să aibă grijă de cei doi copii rămași fără tată.

În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat.

Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu„, se spune în comunicat.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, se află la secția de terapie intensivă a spitalului Elias. Acesta este conștient, dar rămâne conectat la aparatele de ventilație mecanică, nedepășind încă perioada de risc.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui Aston Martin pe care abia îl achitase, a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină, pe Șoseaua Chitilei.

Potrivit unor surse citate în presă, acul kilometrajului mașinii în care se afla Iorgulescu s-a blocat la 240 km/h. 

Gino Iorgulescu a vorbit cu familia tânărului ucis de fiul său. Promisiunea făcută copiilor victimei.

Sursa: realitateasportiva.net

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.