Press "Enter" to skip to content

PSD-ul dă în clocot. Formula Dăncilă-Oprișan-Bădălău la conducerea PSD e un COȘMAR

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat înaintea şedinţei de Comitet Executiv că o echipă formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprişan şi Nicolae Bădălău ar fi un „coşmar” pentru conducerea PSD.

„Cred că trebuie închisă asta cu conducerea. Ar trebui să fie o conducere aleasă. Din punctul meu de vedere, nu este deloc greșit.”, a spus Robert Negoiță.

Întrebat cum vede echipa formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Niculae Bădălău în fruntea partidului, Negoiță a spus: „Pot să mă abțin? Un coșmar. O să vă argumentez ulterior. Scenarii ne putem imagina multe, ăsta pe care mi l-ați spus este de coșmar, dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii”.

„Normal că-s pesimist când guvernul se angajează la ceva şi văd că suntem furaţi, devin pesimist. Este un document semnat în care s-au stabilit procente, procente care au fost furate de Guvern. Nu ai cum să nu fii pesimist. Peste 100 de mil au fost furaţi de la primăria sector 3″.

“Nu mă interesează să candidez la nimic”, a spus Negoiţă înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă la congres are de gând să candideze pentru o funcţie de conducere în partid.

sursa: https://www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.