Press "Enter" to skip to content

Raed Arafat aduce reproșuri dure Ordonanței pe Sănătate: O vizită la UPU ar putea costa 10.000 de lei!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, critică din nou Ordonanța pe sănătate care prevede că pacienții cu boli cronice, dar și cei care reprezintă urgențe medicale, vor putea fi tratați și în spitalele private, pe banii statului.

“O vizită la Unitatea de Primiri Urgențe s-ar putea să te coste și 10.000 de lei. În SUA ieși cu 3.000 de dolari factura la o răceală și febră”, a declarat Raed Arafat, la România TV.

Arafat salută demersul Avocatului Poporului

“Cred că este corect ce a făcut Avocatul Poporului. Ca cetățean consider că ordonanța trebuie dezbătută, lăsată la o parte urgența. Se dorește să intre comercianții în ea și nu e corect”, a mai spus Raed Arafat.

Reamintim că Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituțională a României împotriva ordonanței de urgență privind reforma în domeniul sănătății și împotriva celei privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, transmite instituția într-un comunicat. Ordonanța a fost contestată de multe personaje politice, dar nu numai, acestea susținând virulent că se încearcă privatizarea Sănătății și a deschiderii unui robinet cu bani spre afaceriștii din sistemul medical.

Lasă un comentariu