Press "Enter" to skip to content

Raluca Prună, după anunţul lui Iohannis privind legile justiției: Era de mult momentul, căci legile așa cum au fost făcute praf de PSD își produc efectele

Fostul ministru tehnocrat al Justiţiei Raluca Prună laudă anunțul președintelui Iohannis privind “repararea legilor justiției”. “Era de mult momentul, căci legile așa cum au fost făcute praf de PSD își produc efectele”, spune Prună.

“Presedintele tocmai a iesit sa repuna legile justitiei pe agenda publica. Era de mult momentul, caci legile asa cum au fost facute praf de PSD isi produc efectele. Iar bufonii super titrati al caror nume trebuie uitat, care au slujit PSD cu entuziasm, ne dezvaluie acum ce opozitie ar fi facut la PSD. Scarbos, pur si simplu. Si noi prea toleranti ca ascultam prostiile si minciunile sclavilor PSD care acum se dau opozozanti la masa PSD unde mancau ceva mai mult decat firimituri. Si le placea.

Justitia in Romania functioneaza azi pe baza unor legi proaste promovate de PSD. Acesta este adevarul. Si corectarea lor nu se poate face pe bucatele. A se vedea cazul infamei Sectii de Investigare a Infractiunilor din Justitie a carei desfiintare CSM numai ce a respins-o printr-o procedura din care, in afara de fum cu privire la votul care a inclinat balanta, nu stim nimic – nici macar ce spun zecile pe pagini de comentarii tehnice pentru care nu se poate desfiinta tout court o sectie inventata de PSDragnea cu concursul larg al ministrului sau de justitie, pentru control politic al magistraturii. Comentariile tehnice nu sunt publice, ce credeati?!

Adevarat e si ca deja e tarziu pentru a repara legile justitiei, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Astept cu nerabdare sa vedem proiectele puse in consultare publica de MJ”, a scris miercuri fostul ministru tehnocrat pe platforma de socializare.