Press "Enter" to skip to content

Ramona Ursu, după minciunile debitate de Dăncilă la TVR: Cum naiba să nu mergi la vot? Cum!?

Jurnalista Ramona Ursu, a dezvăluit minciunile grosolane pe care Viorica Dăncilă le-a debitat luni seara într-o emisiune la Televiziunea Română.

Candidata PSD-ului la prezidențiale a spus că nu este vina PSD că nu s-au făcut spitale regionale întrucât nu mai este la guvernare, asta după ce au fost la guvernare trei ani de zile și au promis că vor construi opt spitale regionale.

Redăm mesajul Ramonei Ursu:

“A mințit Viorica Dăncilă la TVR cu o nesimțire uluitoare. Cică “nu din vina noastră nu s-au făcut spitalele regionale. Noi am avut doar 150 de milioane, din care 120 de milioane i-am dat pe studii de fezabilitate”. Și cică ar fi urmat alți bani și s-ar fi construit, desigur, toate spitalele regionale promise, dar PSD nu mai e la guvernare, asta e. Acum, să facă ăștia care au venit. Păi, doamna Dăncilă, în programul de guvernare al PSD, cu care ați tâmpit electoratul și ați câștigat alegerile în 2016 (program făcut până în anul 2020), ați scris așa: “Construcția a 8 spitale regionale, dotate cu echipamente de ultimă generație.” Ați promis că le construiți! Opt spitale construite, gata, finalizate cu absolut tot ce e nevoie. Nu ați scris în programul de guvernare că o să ne scoateți ochii, trei din patru ani, cu milioane și milioane aruncate pe niște hârțoage.

Tot Dăncilă a mai zis, la TVR, că marele ei regret e că nu a realizat 100% programul de guvernare, ci doar 80%. Incredibil! 80%. Dar știți ce mi se pare și mai incredibil decât acest jeg numit PSD? Cum, zi de zi, partidul ăsta mafiot aruncă peste noi câte o ladă de gunoi. Ne sufocă, pur și simplu, cu minciună și cu hoție. Ne umilește și ne ține pe străzi. Apoi, vin din nou unii idioți ticăloși, așa cum e Dăncilă, și ne mint iar și iar și iar. Asta la infinit. Iar în toată povestestea asta mai există unii dintre noi care, supărați după turul unu, spun că nu mai merg la vot în turul doi. Știu că e multă dezamăgire. Chiar știu. Dar să nu mergi la vot, când trăiești așa ceva cu PSD? Cum naiba să nu mergi la vot? Cum!?”, a scris Ramona Ursu pe Facebook.