Press "Enter" to skip to content

Rareş Bogdan, atac furibund la Adrian Năstase: Mai daţi de pomană pentru “Mătuşa Tamara”!

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, lansează un atac dur la adresa lui Adrian Năstase, după ce acesta din urmă l-a acuzat pe Klaus Iohannis că ”a supt de la PSD”. În acest context, Rareș Bogdan îl numește pe fostul premier „lup moralist”, relatează site-ul playtech.ro

”Năstase, care a făcut şi un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu şi se transformă în lup moralist.

De fapt dânsul are şi şcoala nomenclaturii cumuniste din familia care pentru marii români folosea termenul de “bandiţi” când se vorbea despre Brătianu, Maniu, Mihalache, etc. 

În specialitatea dânsului de drept internaţional cred că se pricepe şi nu îl contrazic, dar mai mult… NU are nicio autoritate morală. Punct! Poate ne Răspunde ce s-a ales de marea lui “realizare” autostrada Transilvania sau de ce familia dânsului caută să fie mereu protejata în instituţii ale statului bine plătite şi nu se angajează la o multinaţională sau poate o să ne răspundă de ce au luat românii calea pribegiei în timpul guvernării iresponsabile psd-Năstase şi de unde averea imensă încă nejustificată a domniei sale? 


Apropos de avere: dle/tov. profesor Năstase, dacă tot vă preocupaţi de alţii, să nu uitaţi să vă faceţi timp şi să mai daţi câte o pomană pentru sufletul Mătuşei Tamara!!!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.