Press "Enter" to skip to content

Rareş Bogdan, către miniştrii PNL: Ludovic Orban este un adevărat pompier atomic. Să faceţi rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat, dumică, în cadrul Consiliului Naţional al PNL că există trei motive pentru care ar trebui să îi mulţumească premierului Ludovic Orban şi să se roage pentru sănătatea acestuia.  Deputatul european a mai spus că prim-ministrul Ludovic Orban este un “adevărat pompier atomic”, care comunică de multe ori şi pentru alţi membri ai Cabinetului, şi i-a îndemnat pe aceştia să nu considere niciodată că presa ar fi un duşman.

“Să faceţi rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceţi parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susţinut să intru în PNL şi să plec din presă. Şi vă spun de ce: pentru că dacă aş fi rămas în presă nu ştiu cum aţi fi scos cămaşa şi cât de bine v-aţi fi simţit după câteva emisiuni făcute de mine cu Oreste Teodorescu, Cristi Diaconescu, Ion Ioniţă. Nu mulţi, trei-patru dintre dumneavoastră. Şi trei: să îi mai mulţumiţi o dată lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic şi comunică de multe ori şi pentru dumneavoastră.

Să ştiţi că o spune un om care vine din presă şi continuă să iubească presa. Nu consideraţi niciodată presa un duşman. Învăţaţi din ceea ce face Ludovic Orban şi înţelegeţi – comunicarea e singura armă şi singura şansă.

Chiar dacă faceţi lucruri excepţionale, dacă nu comunicaţi, creaţi o problemă PNL, nu doar dumneavoastră şi premierului. Bucuraţi-vă că aveţi paratrăsnetul şi omul care vă acoperă atunci când dumneavoastră, din diverse motive, refuzaţi comunicarea, mulţumiţi-i lui Ludovic Orban pentru cele trei motive “, a transmis el.

Lasă un comentariu