Press "Enter" to skip to content

Rareş Bogdan lansează un avertisment dur! “Cine se atinge de veniturile românilor zboară din Guvern!”

Rareş Bogdan, a lansat un avertisment ferm privind situaţia veniturilor românilor. Acesta a spus că cine se va atinge de pensii şi salarii va zbura din Guvern. 

“Nu vom permite nimănui să se atingă de pensiile românilor. Asta e clar! Cine se atinge de pensiile românilor, va zbura din Guvern. Cine se va juca cu veniturile românilor va zbura complet. Va coborî pe toboganul istoriei, nu doar electoral. Sigur, trebuie să fim extrem de raţionali şi să căutăm venituri.

Nu trebuie să discutăm doar de cum ne împărţim sărăcia. Trebuie să căutăm formule prin care să aducem bani la buget!”, a declarat Rareş Bogdan.

“Îmi doresc ca pentru PNL şi PSD pensiile românilor să  nu mai fie subiect pe care să îl jucăm electoral în spaţiul public. Pentru ca oamenii să vadă că cei care conduc sunt oameni responsabili, şi nu se ating de venituri. Eu vă spun o chestie. În Guvernul României, dl Cîţu nu este singur! Nu se va juca nimeni cu acest lucru. Un ministru nu este de capul lui, el trebuie să respecte linia asumată de Guvern”, a mai precizat Rareş Bogdan. 

Lasă un comentariu