Press "Enter" to skip to content

Rareș Bogdan: Mă uit la Dragnea și îi spun: Emil Boc a cumpărat autobuze pentru clujeni, Mercedes, cu un preț mai mic față de cum a cumpărat Firea autocare turcești. Cum explicați…?

Rareș Bogdan a intrat direct în luptă cu Liviu Dragnea și dă Clujul exemplu pozitiv. PNL se bate cu PSD pentru primul loc la alegerile europarlamentare dar s-ar putea ca USR/PLUS să câștige.

Aflat în emisiunea Adrianei Nedelea, de la Libertatea, Rareș Bogdan spune că Liviu Dragnea se teme de el și că prin prezența sa în PNL, el a adus un plus de energie. “Lui Dragnea îi spun că acest măscărici il va invinge în alegeri. Se teme, știe foarte bine că singurul partid care poate să -l înfrangă este PNL. Am adus în plus credință și energie cât să câștige”.

Îl voi învinge la vot, arătând tot ce nu a făcut și a promis că va face și arătând ce au făcut administrațiile liberale. Voi arăta că Ilie Bolojan, Florin Oancea, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur și alții au reușit să facă ceva ce nu au făcut primarii PSD: să aducă bani europeni”, a spus Rareș Bogdan, potrivit Fanatik.

El a spus apoi ce l-ar întreba pe președintele PSD. “Mă uit la Dragnea și îi spun: Boc a cumpărat autobuze pentru clujeni, Mercedes, cu un preț mai mic față de cum a cumpărat Firea autocare turcești. Cum explicați că Bucureștiul a dat o grămadă de bani pe autocare no-name?”, a mai spus Bogdan.

El a mai spus și că le va arăta oamenilor investițiile din orașe cu administrație PNL, precum Alba Iulia, comparativ cu cele din orașe cu administrație PSD, cum ar fi Giurgiu. El acuză și că PSD nu a accesat de a Bruxelles fonduri de investiții de 32 de milioane de euro.

Sursa: clujcapitala.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.