Press "Enter" to skip to content

Rareș Bogdan, mesaj în contextul epidemiei de coronavirus: Suntem un popor profund indisciplinat. La noi nu merge cu recomandări, doar cu interdicţii şi măsuri coercitive

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, scrie pe pagina sa de Facebook că în România >nu merge cu recomandări” şi că, pentru a face populaţia să respecte măsurile luate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii Covid-19, este nevoie >exclusiv cu interdicţii şi măsuri coercitive, dure, radicale”.

“Curaj si hotarare. In Romania nu merge din pacate cu recomandari, merge exclusiv cu interdictii si masuri coercitive, dure, radicale. Suntem un popor profund indisciplinat, care contesta autoritatea statului in mod ancestral. Suntem mai italieni decat italienii, mai latini decat latinii si mai inconstienti decat orice natiune europeana. Nu vom reusi decat cu masuri extrem de dure si exemple vizibile. Cu mangaieri pe crestet si recomandari de a nu face, nu merge la acest popor. Privind spre surorile mai mari de ginta latina, Italia si Spania, putem sa intelegem de ce sa ne fie frica si ce greseli sa nu repetam”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Lasă un comentariu