Press "Enter" to skip to content

Reacția Monicăi Melencu după imaginile din Italia în care ar apărea Luiza: “Suntem ruinaţi, nu mai ştiu ce să cred”

Decizie șoc luată de mama Luizei. Alexandru Cumpănașu a reușit să o amăgească și pe Monica Melencu, potrivit capital.ro

Imaginile în care ar apărea Luiza Melencu și despre care Alexandru Cumpănașu susține că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia au alertat din nou o țară întreagă.

”Domnul avocat susține că fetele sunt moarte – nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra. Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea, a spus Monica Melencu, la News Magazine.

DIICOT a reacționat, vineri seară, după ce Alexandru Cumpănașu a afirmat că nepoata sa, Luiza Melencu, ar fi fost găsită în viață, în Italia, și a prezentat presupuse probe în sprijinul afirmației sale.

”Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu”, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Candidatului la prezidențiale, Viorel Cataramă , a spus însă că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună, iar fata din imagini nu ar fi Luiza, Monica Melencu a declarat: „Nu mai știu ce să cred. Nu știu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(…)Suntem chiar ruinați”.

Lasă un comentariu