Press "Enter" to skip to content

REVOLTĂ în PSD Dâmbovița: Primarii cer DEMITEREA Rovanei Plumb

Mai mulți lideri PSD Dâmbovița i-au transmis o scrisoare președintelui PSD, Viorica Dăncilă în care semnalează problemele din organizația condusă de europarlamentarul Rovana Plumb. Aceștia o acuză că a cheltuit banii organizației.

Scrisoarea este inițiată de deputatul PSD Corneliu Ștefan și a fost semnată de 50 de primari PSD din județ. Conform documentului, semnatarii îi cer președintelui PSD demiterea actualei conduceri a filialei Dâmbovița și numirea unei conduceri interimare.

Printre neregulile semnalate în scrisoare se numără și cheltuirea fondurilor pe mese festive și consultanți, dar și mai multe nemulțumiri în legătură cu impunerea lui Andrei Plumb președinte „de facto” al PSD Dâmbovița, acțiunile de intimidare și amenințare sau cooptarea în echipa de campanie a fostului deputat PDL, Florin Popescu.

„Acest demers a fost de neacceptat pentru marea majoritate a primarilor PSD. Popescu este cunoscut pentru afacerile dubioase și oponent al nostru în anii precedenți”, se arată în scrisoare, potrivit Digi24.

Scrisoarea arată că Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numărul de membri ai Biroului Permanent Județean și ar fi modificat lista aprobată de organizație cu delegații la Congres, introducând pe listă oameni din afara partidului aduși de Andrei Plumb.

Sursa: newsweek.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.