Press "Enter" to skip to content

Scandal în PSD. Primarul PSD al municipiului Giurgiu își acuză șeful de partid că a condiționat bugetul pentru oraș de rezultatul la alegeri

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, este acuzat de PNL dar chiar și de primarii PSD că a condiționat alocarea banilor către primării de rezultatul pe care edilii îl vor înregistra la alegerile europarlamentare din 26 mai. 

Aceleaşi acuzaţii le aduce şi primarul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. Într-o conferinţă de presă, edilul acuză şi el conducerea PSD Giurgiu că se foloseşte de alocarea banilor pentru a-i forţa pe primari să obţină un scor bun la alegerile europarlamentare. Mai mult decât atât, Barbu spune că Niculae Bădălău ar fi artizanul întregului plan:

„Oameni buni, ori nu mai gândesc eu logic administrativ, ori oamenii ăştia au luat-o pe o arătură politică. Că nu pot să înţeleg. Cum să blochezi un judeţ şi să nu dai banii că aştepţi alegerile europarlamentare să vezi cum votează lumea. Chiar aşa de rău a ajuns PSD la Giurgiu, să nu mai aibă electorat şi să facă ce a făcut PDL pe vremea lui Băsescu sau PNL pe vremea lui Luci Iliescu şi să blocheze sau să condiţioneze banii care se dau pe dezvoltarea judeţului de cum vor vota la anumite alegeri. Oamenii ăştia cred că nu înţeleg un lucru. Chiar aşa de rău a ajuns PSD la Giurgiu? Dintr-un partid cu numărul 1 pe ţară să le fie frică că nu ştiu cum vor ieşi alegerile să blocheze şi să vadă cum votează ca să existe o pârghie de a-i bloca într-un fel ca să vină să aducă rezultate. (…) Aici nu Marian e de vină. Nu Marian Mina e de vină. Niciodată n-a luat decizii Marian peste cuvântul naşului (n.r. Niculae Bădălău). Şi nu mă refer la naşul din Corleone, nu. Naşul de cununie”, a declarat Nicolae Barbu, potrivit digi24.ro.

Lasă un comentariu
59 Shares
Mission News Theme by Compete Themes.