Press "Enter" to skip to content

Scandal la Antena 3. Adrian Ursu i-a transmis lui Teodorovici că-l dă în judecata dacă nu-și cere scuze

Duminică, Eugen Teodorovici, fost ministrul al Finanțelor Publice, a intrat în conflict realizatorii postului Antena 3, care i-au cerut foarte nervoși să își ceară scuze după ce a sugerat că ar fi luat bani de la PNL pentru a prezenta discursul lui Ludovic Orban.

„Vreau să vă spun că a fost cam lungă pauza asta de publicitate. Nu știam că aveți clipuri de publicitate pentru toți bufonii.

Bine, și eu pentru bani, dacă eram televiziune, aș fi făcut acest lucru, dar totuși să lași să vorbească pe post bufoni, parcă e prea mult. Și am avut și eu ghinionul să mă nimeresc în platou în timp ce vorbeau bufonii.

Am văzut acolo administrația de incapabili și incompetenți. Păi, ei vor să schimbe România? Uitați-vă ce au numit la ministerul Finanțelor, Cîțu cea mai proastă alegere”, a comentat Eugen Teodorovici imediat după discursul premierului Ludovic Orban, pe care l-a urmărit din platoul Antenei 3.

Moderatoarea emisiunii, Mihaela Bârzilă, i-a cerut lui Teodorovici să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute, însă fostul ministru al Finanțelor a continuat: „Mă știți bine, eu îmi cer scuze numai dacă greșesc, dar aici nu este cazul”, a continuat Teodorovici.

La doar câteva momente distanţă, șeful postului de știri, Adrian Ursu a intrat prin telefon și i-a cerut  fostului ministru să-și ceară scuze întregii echipe a Antena 3.

Ursu – Înțeleg că nu vreți să vă cereți scuze pentru jignirea pe care ați formulat-o de mai devreme la adresa postului la care vă aflați? Ați vorbit despre o pauză publicitară și despre bani. Dacă nu retractați acest cuvinte ne rezervăm dreptul de a acționa pe căile legale.

Teodorovici – Știți foarte bine stilul meu de a discuta și era o glumă făcută referitor la altceva.

Ursu – Glumele astea v-au și pierdut în cariera dumneavoastră politică. Aveți o criză a vârstei politice pe care o traversați acum, dar, repet, ceea ce ați făcut mai devreme este jignitor și vă descalifică, încă o dată, din statutul de personaj politic pe care vreți să-l aveți.

Teodorovici – De ce? Eu v-am spus că nu am făcut referire la dvs. ca și post. Eu am spus că este publicitate, asta a fost gluma făcută și doamna Bărzilă, prezentatoarea emisiunii, spunea de scuze față de cei care astăzi sunt în administrație, eu la ei am făcut trimitere, nu altcineva.

Ursu – Ok. Așteptăm atunci scuze față de cei din spatele camerelor și față de toți cei din redacție care lucrează acum la emisiune.

Teodorovici – Dacă asta s-a înțeles, eu îmi cer scuze.

Lasă un comentariu