Press "Enter" to skip to content

Scandalul de la TAROM ia o nouă turnură. Șefii PSD au comandat un zbor pentru a participa la nunta șefului CJ Maramureș

Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, a declarat vineri Digi24 că liderii PSD au închiriat un avion charter de la București la Baia Mare pentru a participa la nunta lui Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș. Mezei spune că s-a comandat, s-a fixat un preț și s-a plătit. „Nu este nimic ilegal sau atipic”, spune aceasta.

Membrii PSD s-au deplasat de la București la Baia Mare cu o cursă charter a TAROM. Mădălina Mezei, fosta directoare a companiei, a confirmat pentru Digi24 că s-a încheiat un contract care a fost achitat, pentru o cursă cu destinația Baia Mare.

„S-a solicitat organizarea unei curse charter contra prețului posibil oferit de TAROM. Este un contract total normal. În weekend îmi amintesc, a fost discutată organizarea unei curse charter, am oferit un preț, s-a încheiat un contract, s-a plătit, nu este nimic ilegal sau atipic

Mai mulți social-democrați, printre care și premierul interimar Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale, au participat sâmbăta trecută la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești. Asta după ce sâmbătă dimineață liderii social-democrați participaseră la București, la Romexpo, la relansarea candidaturii la alegerile prezidențiale a Vioricăi Dăncilă, premier interimar.

Sursa: evz.ro