Press "Enter" to skip to content

Scenariu bombă în PSD! Hăitașii lui Dragnea îi vor cere demisia lui Dăncilă

Miercuri, mai mulți membri ai grupării din jurul lui Dragnea îi vor cere Vioricăi Dăncilă să demisioneze, potrivit comisarul.ro

Miercuri, în ședința CEx, mai mulți membri ai grupării din jurul lui Dragnea îi vor cere Vioricăi Dăncilă să demisioneze! Motivul? Vor să-i forțeze mâna să dea semneze ordonanța de urgență pentru modificarea Codurilor penale.

Și soarta lui Tudorel Toader a fost decisă. Acesta este ca și schimbat din fruntea ministerului Justiției.

Tudorel Toader admite resemnat că sfârșitul său politice este aproape. ,,Este posibilă orice variantă pe care o prevede Constituţia, orice variantă pe care o vor decide decidenţii. Eu sper că îmi fac treaba până în ultimul moment, ca ministru. Repet, este o regulă, un principiu, care spune că trebuie asigurată continuitatea activităţii autorităţii, că nu poţi să spui : gata, eu am auzit că mă remaniază şi plec. Nu e posibil aşa ceva, trebuie proces-verbal, predare-primire către noul ministru, în final sigiliu şi la gară, cum se spune”, a spus Toader.

Tudorel Toader a adăugat că nu exclude varianta unei demisii, dar a declarat că nu se va consulta cu președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu sau cu altcineva în această privință.

Sursa: realitatea.net

Lasă un comentariu
40 Shares
Mission News Theme by Compete Themes.