Press "Enter" to skip to content

Seabastian Lăzăroiu, anunță sfârșitul lui Tăriceanu: Ce oferă șarlatanul ăsta?

Sociologul Sebastian Lăzăroiu face o analiză tăioasă a șanselor lui Călin Popescu Tăriceanu de a obține sprijin dn partea PSD și Pro România pentru a candida la alegerile prezidențiale. El trage concluzia că Tăriceanu este mai penibil decât Liviu Plesoianu.

”Nu mă lasă să dorm tupeul lui Tăriceanu. Deci ce face omul ăsta, venit din negura politicii…Umblă pe la ghișee și cerșește sprijin pentru o candidatură la prezidențiale.

Ce cere mai exact de la PSD și de la ProRomânia? Păi, toate organizațiile lor (de bine de rău mai are și Ponta niște filiale furate cu totul de la PSD) să se încoloneze în spatele lui. Să-și rupă aceia două perechi de pantofi, să convingă lumea că el e alesul. Postacii, fufezele, mormolocii, tălpașii, lipitorii să se alinieze cu toții și să fluture stegulețele pentru el.

Și el ce oferă la schimb? Augusta lui persoană? Aia care nu poate strânge o babă în brațe, care se bagă în față la coadă să nu se frece de prostime. Discursul lui tălâmb cu statuparalel, ăla de-a băgat PSD în rahat până-n gât la ultimele alegeri?

Păi, Pleșoianu îl interpretează mai artistic și are și sprijin necondiționat de la sputnik. Partidulețul lui cu care a scos 4% la alegeri? Ce oferă șarlatanul ăsta ca să convingă pe cineva să pună-n mișcare o uriașă mașinărie de făcut voturi? Bani? Vezi să nu! Relații externe? De unde? De la Moscova? Îl au pe Pleșoianu. Experiență? La ce? La băgat țara în faliment, ca în 2008. Păi, îl au pe Teodorovici, chiar mai talentat.

Lămuriți-mă și pe mine. Ce dă Tăriceanu contra ditamai susținerea? Șanse de câștig? Un spectacol gratis cu pantaloni roșii? Un număr de magie cu procente?”, scrie Sebastian Lăzăroiu.