Press "Enter" to skip to content

Sebastian Lăzăroiu, după decizia CCR: Dorneanu tocmai a rescris Constituția României, fără referendum!

Analistul politic, Sebastian Lăzăroiu, arată implicațiile grave ale deciziei CCR de luni, prin care a fost admisă sesizarea PSD privind conflictul între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a lui Ludovic Orban în funcția de premier.

Redăm analiza politologului:

“Iată că s-a ajuns și aici. După ce Dorneanu, omul Moscovei, a luat acum doi ani prerogativa președintelui de a cenzura decizia Ministrului Justiției în privința revocării șefilor de parchete, azi îl transformă pe președinte în notar.

1. Adică vin partidele cu un om, despre care SPUN ele că are majoritate, și președintele îl propune premier. Majoritățile nu se mai etalează în parlament, se scot pe gură la consultări.

2. O majoritate vine la președinte cu un mafiot, Al Capone, de pildă, și el e obligat să-l propună premier. Dacă știa Dragnea cât de slugarnic e omul Moscovei, era premier azi, nu la zdup.

3. Tocmai a fost rescrisă Constituția, fără referendum, fără nimic, de omul lui Putin în România.

4. Acestor mafioți cu studii juridice la seral le plătim pensie specială.

5. E nevoie de revizuirea Constituției, cu primul punct pe agendă: reforma CCR. Garanții că mafia nu mai poate numi oameni de paie membri ai CCR, unii manevrați de puteri străine”.

Lasă un comentariu