Press "Enter" to skip to content

Șeful DSU, Raed Arafat, anunțat duminică seara că în cazul în care va fi demis, va pleca în altă țară.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat duminică seara, la Antena 3, că în cazul în care Internele își asumă să-l demită, atunci va pleca în altă țară.

“Sunt destule oportunități în altă parte, unde nu mă consideră bătrân. Și sunt convins că în secunda în care zic: <Sunt liber>, o să vină și altele. Varianta a treia ar fi să stau la UPU Târgu Mureș, dar după o lună, două o să mă toace. Probabil că asta o voi face după ce se decide, plecarea din țară. Nu există altă alternativă. Eu nu accept poziții date, la nivel statal. Nu negociez poziții. Dacă este să mă duc afară, mă duc pe efort propriu. Mă duc în primă fază la Târgu Mureș și știu cum să rezolv o treabă și să fac ceva util”, a spus arafat duminică la Antena 3.

“Sunt atacuri continue cu mesaje prestabilite. Noi, situațiile de urgență și doctorul Arafat, am fost supuși unui astfel de atac de foarte mult timp.Sunt mesaje care apar de către unele persoane, dar sunt coordonate. Mesaje precum: „e de prea mult timp, este bătrân, trebuie să vină tinerii”. Mesaje precum: „a făcut ceva bun, dar acum trebuie să plece”. Toate au fost incluse prin mesaje date pe social media în anumite zone și repetate în anumite televiziuni. S-au intensificat după ce a apărut faimosul film înaintea comemorării Colectiv, dat de Libertatea.Faimosul film a fost ținut de cineva și abia acum a fost scos. Pe baza filmului s-au intensificat atacurile respective împotriva instituției situațiilor de urgență și împotriva mea”, a declarat Raed Arafat în fața lui Gâdea și Mircea Badea.

“Nu sunt lipit de scaun. Eu nu demisionez. Dacă vor să mă demită, să mă demită”, a mai spus Arafat.

More from ActualitateMore posts in Actualitate »