Press "Enter" to skip to content

Selly, ironizat în direct de Mircea Badea: „A sunat Jonny Bravo. Și-a cerut freza înapoi!” Replica vloggerului a venit imediat

Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly în lumea vloggerilor, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, luni seară, la emisiunea “Sinteza zilei”, de la Antena 3. Pe finalul ediţiei, Mircea Badea a intervenit şi el în discuţia celor doi.

În stilul său binecunoscut, realizatorul de la emisiunea “În gura presei” a încercat să-l ia peste picior pe tânărul de 19 ani. Astfel, omul de televiziune s-a legat de freza vloggerului, pe care l-a asemuit cu Johnny Bravo, celebrul personaj de desene animate. “A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi“, i-a transmis Mircea Badea lui Selly. Tânărul nu s-a pierdut cu firea şi i-a răspuns realizatorului TV în aceeaşi notă: “Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea“.Ulterior, dialogul dintre cei doi a continuat. Vloggerul a enumerat materiile la care a dat examenul de Bacalaurat, iar jurnalistul de la Antena 3 a rămas uimit de o disciplină anume. “Eu am dat BAC-ul la română, matematică și biologie”, a spus Selly, la care Mircea Badea a reacţionat: “La biologie?! Wow, nu eram pregătit pentru asta. Eu am dat la cinci materii. Am dat și la sport. Zece am luat la sport, la scris. Deci, la biologie, pe bune?

sursa: b1.ro