Press "Enter" to skip to content

Șocant! Un cuplu de vegani și-a înfometat copilul până la moarte. Bebelușul a fost hrănit numai cu crudități până când a murit

Un cuplu de vegani și-a înfometat copilul de un an și jumătate până la moarte. O femeie de 35 de ani și un bărbat de 30 de ani și-au hrănit copilul numai cu fructe și legume crude, până ce micuțul a ajuns la o greutate de 7,7 kilograme și a decedat din cauza malnutriției. Părinții sunt acum acuzați de omor și abuzuri asupra minorului.

Sheila O’Leary, în vârstă de 35 de ani și Ryan O’Leary, 30 de ani, din Florida, sunt acuzați de ucidere din culpă în formă agravantă, potrivit Daily Mail.

Femeia mai are și alți copii, cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, pe care i-a hrănit tot cu o dietă strictă de fructe și legume crude. Autoritățile au constatat că doi dintre cei trei copii ai familiei erau, de asemenea, subnutriți. Fiica cea mai mare a femeii dintr-o relație anterioară era însă într-o stare mai bună, deoarece locuise un timp cu tatăl ei biologic, unde probabil avea partea de un alt regim alimentar. 

Cei doi părinți care și-au lăsat bebelușul să moară de foame au fost arestați săptămâna trecută, acuzați de moartea fiului lor prin înfometare, după ce o echipă de medici a ajuns în locuința familiei din localitatea Cape Coral pentru că micuțul nu mai respira.

Băiețelul cântărea doar 7 kg la momentul decesului, iar medicii legiști au descoperit ulterior cauzele morții: înfometarea, deshidratarea și o afecțiune hepatică asociată cu umflarea mâinilor și picioarelor, potrivit The News-Press.

Mama băiatului, Sheila O’Leary a declarat poliției că familia ei este vegană și mănâncă doar fructe și legume crude tot timpul. Sheila a transmis că și-a hrănit copilul doar la sân și că într-o săptămână nu i-a dat alimente solide deloc.

Femeia a recunoscut că ar fi trebuit să cheme salvarea dar ea și soțul ei au adormit. Sheila a dezvăluit că de la naștere, băiatul nu a fost consultat niciodată de un medic.