Press "Enter" to skip to content

Şofer de tir întors din cursă, din Italia, dat afară din casă de nevastă, de frica coronavirusului

Un şofer român de TIR, recent întors dintr-o cursă din Italia, a fost dată afară din casă de soţie şi trimis la spital, de teama unei posibile infecţii cu coronavirus. Bărbatul s-a prezentat la spitalul din Adjud, iar ulterior a fost transferat la Focşani, informează observator.tv.

Chiar dacă nu prezintă simptomatologie, bărbatul a fost internat pe secţia de Boli Infecţionase a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sfântul Pantelimon” Focşani. Spitalul din Adjud a fost băgat complet în carantină, preventiv, după ce a trecut pe acolo şoferul de TIR.

Potrivit directorului DSP Vrancea, Cătălin Graur, bărbatul de 43 de ani ar fi fost plecat timp de 2 luni în străinătate, ar fi tranzitat Italia, însă nu zone aflate în carantină din cauza coronavirusului.

Odată ajuns acasă, bărbatul a anunţat autorităţile apoi a mers direct la spital.

“Conform procedurii, persoana va fi izolată la domiciliu şi supravegheată zilnic. Dacă era din zonele cu risc, atunci trebuia carantinată într-un centru special amenajat şi monitorizată zilnic. Pe noi ne-a anunţat Poliţia, el probabil din media a aflat de probleme din Italia, s-a autosesizat şi a dorit să se prezinte la spital. A fost consultat şi este asimptomatic”, a declarat directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur.

Lasă un comentariu