Press "Enter" to skip to content

Șoferul cu celebrele păcuțe anti-PSD, s-a întâlnit cu Premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria.

Șoferul care venise din Suedia cu celebrele plăcuțe de imatriculare, care stârniseră furia pesediștilor, s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Victoria, în biroul acestuia.

“Din clipa cand am pus piciorul pe pamantul altora pentru a gasii o alta solutie pentru viata mea, undeva ascuns cu grija, s-a nascut si gandul intoarcerii acasa.


In timp in mine s-a asezat o balanta, intr-un taler puneam bunele, realizarile, munca, conditiile de viata ale familiei, bucuros ca am scapat de absurditatile, nedreptatile si nesiguranta de acasa, etc, …in celalalt ajungeau dorul de acasa, viata printre straini, lupta romanilor de a invinge raul si a construi si la ei o viata corecta si placuta, si altele, si altele…


Ultimii, anii cu Dragnea, Dancila si ceilalti, au fost chinuitori, desi eu si ai mei sunt bine aici, peste granita, ceea ce se intampla acasa m-a urmarit in permanenta. Parca nici nu-mi venea sa cred, parca cineva, o mana nevazuta, blestema acest popor sa se afunde in loc sa se ridice.


Nu puteam sta deoparte, am incercat sa fac ceva, “placutele suedeze”.


Atunci, in zilele acelea, in Bucuresti fortele raului devenisera brutale si salbatice(10 august) m-am simtit mai mult acasa decat departe.


Dar a fost culmea, dupa acea noapte nenorocita parca ne-am intarit toti si zi dupa zi ticalosia si blestemul care ne-a raspandit de fapt prin lume a inceput sa slabeasca si sa se risipeasca.


Zilele astea am fost in tara, am vrut sa vad daca lucrurile se schimba cu adevarat.


Oameni care au apreciat eforturile mele m-au ajutat sa ajung chiar in Palatul Victoria, in biroul din fotografie.


Oamenii noi au luat taurul de coarne, sunt obositi si nedormiti, dar vor sa foloseasca fiecare clipa…
Pentru prima oara m-am gandit serios sa ma intorc acasa, n-o sa curga laptele si mierea, dar am vazut in ochii interlocutorilor mei cat de multa nevoie au de noi !!!
DIASPORA FACE DIFERENTA !!!”, a scris Răzvan Ștefănescu pe Facebook.