Press "Enter" to skip to content

Ștefănescu delirează din nou: Liviu Dragnea, un deținut politic

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a afirmat la Antena 3 că Liviu Dragnea este un „deținut politic” și că nu are o viață ușoară în închisoare, dar e un „om puternic”.

„Sunt atacuri murdare vizavi de un om care stă după gratii. Pentru mine rămâne mai departe un prieten și un tovarăș de drum, un om care a condus partidul foarte bine. Vizitele care se fac se fac conform procedurilor legale. Nu are voie să primească nimic în perioada aceasta, inclusiv scrisorile sunt deschise, conform legii. Nu are o viață ușoară, dar e un om puternic. Am vorbit o dată cu el la telefon, am spus că o singură dată fac public ce am vorbit, data viitoare nu mai spun. Oricum, apelurile sunt monitorizate, are dreptul la o convorbire pe zi. Probabil, când o să primească alt regim după carantină, poate că va avea voie să dea două telefoane pe zi, nu știu exact. Pentru mine, el rămâne un deținut politic. Pentru mine și pentru foarte mulți dintre colegii din partid. Nu înțeleg exact cum s-a ajuns aici”, a declarat Codrin Ștefănescu. 

El a mai spus că Liviu Dragnea ,,nu se ferește de muncă” și că dacă va avea această posibilitate, cu siguranță o va face. 

„Liviu Dragnea nu se ferește de muncă, dacă va avea această posibilitate, va munci. Știe să facă multe lucruri. Nu e pretențios nici la mâncare. E mai mult o problemă de psihic pentru că e îngrozitor”, a afirmat fostul secretar general al PSD.

Sursa: romanialibera.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.