Press "Enter" to skip to content

Supărare mare pe Iohannis. Nicolicea susține că îi este superior președintelui: Se compară CV-ul lui cu al meu?

Deputatul PSD Eugen Nicolicea are o reacție hilară după ce președintele Iohannis a anunțat, miercuri, că a transmis PSD în scris refuzul său cu privire la propunerile pentru ministerele Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de Pretutindeni. În document, Iohannis le-a reproșat celor trei lipsa de „experiență”.

„Să spui că un parlamentar de 26 de ani, poate printre cei mai vechi parlamentari, membru în Comisia Juridică de ani foarte buni, președinte al Comisiei Juridice, președinte al Comisiei de Regulament, membru în Comisia de revizuire a Constituției, initiator de legi și vicepreședinte al Camerei Deputaților de mai multe ori, restul uitați-vă în CV că nu le mai știu, nu are experiență necesară e de râsul lumii. Cel care face această apreciere ar trebui să își compare CV-ul cu al meu”, a afirmat Nicolicea pentru Europa Liberă.

Președintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, în scris Guvernului motivele pentru care a respins cele trei propuneri de ministru venite din partea PSD: Eugen Nicolicea pentru Justiție, Oana Florea pentru Fonduri Europene și Tit Brăiloiu pentru Românii de Pretutindeni. Șeful statului a subliniat că cei nominalizați nu au experiența necesară gestionării domeniului pentru care au fost propuși.

Sursa: europalibera.org

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.