Press "Enter" to skip to content

Tânără de 24 de ani UCISĂ cu un cuţit în centrul Timişoarei. Suspectul, reţinut de poliţie

O tânără în vârstă de 20 de ani a murit, vineri seara, după ce a fost înjunghiată într-un parc din centrul orașului Timișoara. Polițiștii l-au prins pe agresor după 3 ore de căutări, transmite corespondentul Mediafax.

ACTUALIZARE 22:45 – Bărbatul în vârstă de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat-o în centrul Timișoarei pe tânăra de 20 de ani, care a murit la spital, a fost prins, vineri seara, de polițiști după aproximativ trei ore de căutări. Acesta a fost găsit în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei stații de cale ferată și intenționa să se urce într-un tren.


Potrivit unor surse judiciare, tânăra a fost înjunghiată în parcul aflat în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.

Sursele citate susțin că, potrivit primelor informații, tânără ar fi fost înjunghiată de fostul său concubin, în vârstă de 31 de ani. Cei doi tineri erau din Lupeni, județul Hunedoara.

Agresorul a fugit imediat după comiterea faptei, astfel că, la ora transmiterii știrii, polițiștii sunt în căutarea lui.

sursa: digi24.ro


Lasă un comentariu