Press "Enter" to skip to content

Țara care declară război îmbătrânirii demografice. Femeile care cresc 4 copii NU vor mai plăti impozit pe venit toată viaţa

Prim ministrul Ungariei, Viktor Orban, a lansat recent o serie de măsuri menite să încurajeze tinerele cupluri de pe teritorul acestei ţări să îşi intemeieze o famile şi să facă copii. 

Femeile care au patru copii sau mai mulți vor fi scutite de impozitul pe venit, în încercarea de a contracara scăderea populației și penuria de forță de muncă, fără a accepta imigranți, a anunțat premierul țării.

Guvernul va oferi și un fel de concediu de maternitate sau de paternitate pentru bunici. Viktor Orban nu a detaliat modul în care guvernul va acoperi costurile măsurilor anunțate.

″În prezent, stânga europeană a devenit campioană speculatorilor, a cetățeniei globale, a guvernului mondial și, mai nou, a migrației. Imigrația este groparul națiunilor, al familiei, al modului creștin de viață. Purtăm o bătălie cu asta de când George Soros a numit un socialist, pe numele lui Frans Timmermans, în fruntea forțelor pro-imigrație. Despre asta e vorba la alegerile europene! Femeile care nasc și cresc cel puțin 4 copii vor fi scutite pe viață de la plata impozitelor. Acesta este răspunsul Ungariei, nu imigrația!”, a spus Viktor Orban, prim-ministru al Ungariei, scrie Știrileprotv.ro

Lasă un comentariu