Press "Enter" to skip to content

Tăriceanu visează frumos. E convins că l-ar spulbera pe Iohannis la prezidențiale

Liderul ALDE a declarat că „absolut” ar câștiga un tur al doilea al alegerilor prezidențiale, dacă l-ar avea contracandidat pe Klaus Iohannis, pentru că actulul șef al statului, deși e pe primul loc în sondaje, nu are prea multe realizări în mandatul său la Cotroceni.

„Absolut și vă spun și de ce. În primul rând, eu sunt foarte curios cum își va justifica președintele cei cinci ani de mandat. Nu văd prea multe realizări la capitolul acesta în ceea ce îl privește pe președinte. Voturile în momentul de față, chiar dacă președintele este pe primul loc în sondaje, voturile nu au fost date niciunui candidat și depinde numai de noi să găsim candidatul care să vină cu propunerile pe care românii le așteaptă pentru a contura o adevărată alternativă la actualul președinte”, a afirmat Tăriceanu, la Antena 3, întrebat dacă are încredere că va câștiga un tur doi la prezidențiale cu Iohannis.

Tăriceanu a subliniat că e o diferență între ceea ce așteaptă electoratul când votează la europarlamentare comparativ cu așteptările la prezidențiale.

„La europarlamentare și în România ca și peste tot în loc să domine subiectele europene domină subiectele de politică internă. S-a întâmplat la noi la fel. La alegerile prezidențiale, cel puțin din ce îmi aduc eu aminte la ultimele alegeri, totuși a existat o dezbatere în care a contat și oferta pe care au făcut-o candidații”, a conchis Tăriceanu.

Sursa: stiripesurse.ro